Autobedrijfmobiel Velserbeek

Automobielbedrijf Velserbeek is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte wagen? Een personen- of bedrijfswagen? Bij ons vindt u de merken Renault, HyundaiMazdaDacia en Auto RC (APK, service, onderhoud en banden voor alle overige merken). Met zes vestigingen garanderen wij service en mobiliteit binnen de regio Kennemerland, Haarlem en omstreken.

Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en optimale service. Wij bieden diversiteit, zowel zakelijk als privé. Ons team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het ontstaan van Automobielbedrijf Velserbeek

Autobedrijf Velserbeek

In 1960 opende Automobielbedrijf Velserbeek aan de Groeneweg in IJmuiden zijn deuren. Sindsdien weet men ons te vinden als het om mobiliteit gaat. Na 40 jaar zijn we verhuisd naar onze vestiging in de Velserbroek. Direct aan de N208. Naast Renault zijn we daar vanaf 2005 van start gegaan met het merk Mazda. In 2010 is er een aftersales vestiging voor Renault geopend aan de Grijpensteinweg in Haarlem. In 2013 hebben wij een derde merk toegevoegd. In een aparte vestiging in de Velserbroek vindt u het automerk Hyundai. Daarnaast kunnen wij met Auto RC aan alle merken onderhoud en reparaties uitvoeren en zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van alle storingen.

Kom langs bij Velserbeek!

Bent u benieuwd geworden naar wat Velserbeek allemaal voor u te bieden heeft? Twijfel niet en kom eens langs in één van onze vestigingen voor vrijblijvend advies of een lekker kopje koffie en maak kennis met ons enthousiaste team.