Dacia Jogger, met het gezin op pad

De kenmerken van een SUV, de lengte van een stationwagen en de ruimte van een MPV: de Dacia Jogger heeft de beste eigenschappen van drie soorten auto’s in één. Deze gezinsauto met 5 tot 7 zitplaatsen is multifunctioneel, elegant en betaalbaar. De Dacia Jogger is het toonbeeld van de filosofie van Dacia. Grotere bodemvrijheid, stoere wielkasten, modulaire dakdragers, de nieuwe Dacia Jogger heeft een robuust ontwerp dat past bij alle wegen. Ideaal voor een avontuurlijk gezinsleven. Helemaal bij de tijd.

Ontworpen voor het avontuur

Met zijn Y-vormige lampen, geeft de Dacia Jogger aan dat hij tot de nieuwe Dacia-generatie behoort. De LED-dimkoplampen lichten ‘s nachts intenser op. Aan de achterzijde zorgt de verticale positionering van de lichten voor een brede opening van de achterklep die de toegang tot de bagageruimte optimaliseert. Beleef het avontuur ten volle met zijn EXTREME niveau met het stoere uiterlijk: koperbruine spiegels, lichtmetalen wielen en een glanzende zwarte haaienvin antenne. Daarbij wordt de unieke stijl weergegeven door onderscheidende elementen met topografische motieven. De nieuwe Dacia Jogger, ontworpen voor jou en je gezin.

Zeven keer lekker zitten

Er is ruimte voor iedereen in de nieuwe Dacia Jogger. Alle stoelen zijn even comfortabel zodat iedereen ook evenveel kan genieten van de reis. De stoelen voorin zijn verstelbaar waardoor de ruimte slim en flexibel ingedeeld kan worden. Op de tweede rij zijn er vliegtuigtafeltjes* met bekerhouders en handige Isofix bevestigingspunten. Op de derde rij bevinden zich twee aparte stoelen met armsteunen en royale beenruimte, genoeg plaats voor twee volwassenen. In de auto is verder 23,1 liter aan opbergvakken verdeeld over de verschillende rijen, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Zo wordt rijden in de nieuwe Jogger een hele nieuwe beleving!

* Afhankelijk van de versies.

Multifunctioneel en altijd fijn

Het interieur van de Dacia Jogger is functioneel en comfortabel. Het brede dashboard zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De textielinleg* zorgt voor een strakke uitstraling waarbij de tellers en het multimediascherm uitstekend tot hun recht komen. De knoppen voor de airconditioning en rijhulpsystemen zijn allemaal binnen handbereik, zodat je je ogen niet van de weg af hoeft te halen. Wel zo veilig! En de passagiers achterin hebben ook niets te klagen. Laat je verleiden door 100% elegantie en een dynamische stijl bij het uitrustingsniveau Extreme: makkelijk schoon te maken Mircocloud TEP kunstlederen bekleding met koperbruine stiksels en reliëf van het Dacia-embleem, koperbruine voordeurstrips, achteruitrijcamera met beveiligingscamera, automatische airconditioning, handsfree toegangskaart en rubberen matten en voordeurdorpels met topografische motieven. En wil je het avontuur nog meer opzoeken, betreedt dan de onverharde wegen en geniet van de ingebouwde Extended Grip die de motoriek van de auto bevordert.

Handig voor elke rit

De Dacia Jogger biedt veel ruimte en veelzijdigheid dankzij de unieke kijk van Dacia. Hij heeft veel handige opbergvakken en biedt meer dan twintig liter opbergruimte voor dagelijks gebruik. Er zijn meer dan zestig manieren om de stoelen en laadruimte in te delen. Je kunt kiezen uit drie verschillende multimediasystemen en de nieuwste rijhulpmiddelen zorgen voor veiligheid en rust.

Kies voor verbinding

Maak verbinding op de manier die jij fijn vindt. De Dacia Jogger kan worden geleverd met drie multimediasystemen: Dacia Media Control is een ingebouwd multimediasysteem dat eenvoudig te bedienen is met je eigen smartphone als scherm. Media Display heeft een 8-inch touchscreen op het dashboard en Media Nav is daarbovenop nog eens voorzien van navigatie. Radio, muziek, Bluetooth® verbinding, USB, bellen, navigatie, spraakherkenning… Elk systeem biedt naast de essentiële functies veel extra’s. Zo behoren ook Android Auto™ en Apple CarPlay™ tot de mogelijkheden, terwijl Smartphone replicatie via een USB-kabel mogelijk gemaakt wordt. Geniet van de uitstekende geluidskwaliteit dankzij de Arkamys®-audioweergave met 6 luidsprekers (afhankelijk van de versie).

*Afhankelijk van de versie.