Dacia Sandero, je vriend in de stad

De Dacia Sandero heeft zijn stijl volledig opnieuw ontdekt om beter dan ooit te passen bij jouw levensstijl en jouw wensen. Zijn lijnen worden gecombineerd met robuustheid en een dynamiek in een strak en eigenzinnig design. Stijlvol, praktisch en modern. Hij biedt de meeste hedendaagse uitrusting en comfort om van elke reis een feestje te maken. De nieuwe Dacia Sandero, een combinatie van robuustheid en dynamische lijnen. Zijn Y-vormige lichtsignatuur voor en achter benadrukt een sterk en eigentijds ontwerp. Met zijn LED-dimkoplampen zie je nu ‘s nachts beter dan ooit, en de zwarte grill met witte accenten aan de voorkant geeft hem nog meer karakter. De identiteit van de Dacia Sandero vind je ook terug in de details, zoals bij de zijspiegels, in het interieur en bij de lichtmetalen wielen.

Ruimte voor elke reis

Dankzij het robuuste silhouet, de voorkant en de kenmerkende Y-vormige ledverlichting zul je de Sandero niet snel vergeten. De auto heeft een enorm ruim interieur (in vergelijking met andere auto’s in het segment), een grote bagageruimte en veel opbergruimte. De Dacia Sandero weet hoe ze zich handig moeten aanpassen aan jouw leven. Kijk maar eens naar alle opbergruimte: bekerhouders, portiervakken en het gesloten dashboardkastje. Voor het grotere werk – tot aan XXL-ladingen – is er de royale kofferbak en neerklapbare achterbank, die samen zorgen voor een zee van ruimte. Met royale schouderruimte voor de bestuurder en veel ruimte rond de knieën voor de passagiers achter, word je getrakteerd op optimaal comfort. De Dacia Sandero laat het gevoel voor gastvrijheid duidelijk zien.

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik

Het vernieuwde dashboard bevat alle essentiële bedieningselementen, waardoor het leven in je Dacia Sandero veel eenvoudiger wordt. Zodra je instapt, met de sleutelkaart in je zak, voel je je meteen thuis in het volwassen en moderne interieur. De inrichting is duidelijk op de bestuurder gericht, met alle bedieningselementen op handig bereikbare plekken: zoals de knoppen voor de airconditioning en het 8-inch touchscreen met navigatie en draadloze Smartphone replicatie. De focus op de onmisbare functies is gewoon heel fijn met de Sandero, zoals elektrische parkeerrem, parkeerhulpsysteem dat waarschuwt als je te dichtbij een andere auto of een paaltje komt en een in hoogte- en diepte verstelbaar stuur.

Veiligheid voorop

Goed om te weten: niets is voor ons belangrijker dan het welzijn van jou en je passagiers. Daarom verbeteren wij continu de veiligheid van onze auto’s. Je rijdt dan ook zorgeloos weg in de Dacia Sandero met het prettige idee dat je wordt bijgestaan door een automatische noodrem, een Hill Start Assist, zes standaard airbags en een dodehoeksensor.

In hoogte en diepte verstelbaar stuur

Je kunt de hoogte en diepte van het stuur snel en eenvoudig aanpassen en zo een optimale rijpositie te creëren.

Altijd de juiste temperatuur

Via de automatische airconditioning stel je zelf de temperatuur in en geniet je tijdens je ritten van optimaal comfort.