Nieuwe Dacia Duster, meer Duster dan ooit

Hier is hij dan: de volledig nieuwe Dacia Duster. De derde generatie van onze succesvolle SUV laat zien waar Dacia voor staat: auto’s met een strak design en volwassen interieur – zonder overbodige opties. Kies voor comfort op de weg of voor de echte 4×4 beleving off-road. Zin om erop uit te gaan?

Dacia Duster met Hybride motor

Voor het eerst heeft de Dacia Duster een hybride motor met 140 pk vermogen. Daarvoor krijg je een sterke motor met automatische versnellingsbak. Je rijdt volledig elektrisch gedurende 80% van je ritten in de stad en je vermindert je brandstofverbruik tot wel 40%*.

* Tijdens rijden in de stad, in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Er is áltijd een weg

Met maar liefst 217 mm bodemspeling klim je gemakkelijk een helling op. De sterke vierwielaandrijving helpt je bij de beklimming. Met de krasbestendige materialen gaat dat ook nog eens zonder zorgen. In de 4×4-uitvoering zit een nieuwe rijmodusschakelaar: een knop om de rijmodus te kiezen. Hiermee pas je je Duster eenvoudig aan elke situatie aan.

Youclip bevestigings systeem

YouClip is een nieuw 6-punts bevestigingssysteem om je telefoon, onze 3-in-1 accessoire: lamp, haak, bekerhouder – of elk ander handig voorwerp veilig op verschillende plaatsen in de auto te kunnen hangen.

Multimedia

Ontdek ons nieuwe Media Nav Live-multimediasysteem, waarmee je altijd toegang hebt tot actuele kaarten en realtime verkeersinformatie op een 10” kleurentouchscreen. Daarnaast kun je jouw Apple of Android smartphone gemakkelijk koppelen, geniet je van je favoriete muziek, radiozender of podcast met het 3D Arkamys-geluidssysteem en kun je apps selecteren en personaliseren op basis van jouw wensen.