Stap nu in de Dacia Jogger Hybrid 140

Met onze effectieve hybride-technologie rijd je tot 80% van je ritten in de stad volledig elektrisch en verminder je je brandstofverbruik tot wel 40%. De Dacia Jogger HYBRID 140 combineert twee elektromotoren met een verbrandingsmotor en hoeft niet aan een laadpaal aangesloten te worden. De batterij laadt zichzelf op als je vertraagt ​​en remt. De slimme automatische versnellingsbak in combinatie met het energiebeheersysteem optimaliseert de prestaties en het verbruik van de auto.

Geniet van de Jogger Hybrid 140

Dacia gaat mee met de tijd en maakt het dagelijks leven gemakkelijker met de Dacia Jogger HYBRID 140. Een 7-zits gezinsauto met hybridemotor voor een betaalbare prijs. Tegelijkertijd wordt de kleur Gris Schiste geïntroduceerd. Nieuw, fris en kenmerkend voor de ontwikkeling van Dacia. Op de achterkant pronkt de mooie HYBRID-badge die jouw eco-slimme keuze bevestigt. Binnenin zorgen de sfeer en de technologie voor een moderne en aangename reis. De auto heeft een automatische versnellingsbak voor gemakkelijk en soepel rijgedrag, een 7” kleurenscherm bij de tellers, een middelhoge middenconsole met armsteun en een elektrische parkeerrem. Geniet met de Dacia Jogger HYBRID 140 van het comfort van deze nieuwe generatie.

Ontdek meer vrijheid

Geen stroomkabels en stopcontacten maar wel de voordelen van de elektrische auto. De technologie van de Dacia Jogger HYBRID 140 combineert naadloos de dynamiek van een verbrandingsmotor met die van een elektromotor. Dankzij de hoge regeneratie kan de batterij opladen tijdens het remmen en vertragen. Met de hybridemotor wordt er in stedelijke gebieden tot wel 40% brandstof bespaard. Dit zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot én lagere verbruiks- en onderhoudskosten. De multi-modeversnellingsbak regelt de samenwerking en prestaties van beide motoren voor een krachtige, soepele en stillere rit. Hybride: eenvoudig bij Dacia.

* Afhankelijk van de rijomstandigheden.

Multifunctioneel en altijd fijn

Het interieur van de nieuwe Jogger is functioneel en comfortabel. Het brede dashboard zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De textielinleg* zorgt voor een strakke uitstraling waarbij de tellers en het multimediascherm uitstekend tot hun recht komen. De knoppen voor de airconditioning en rijhulpsystemen zijn allemaal binnen handbereik, zodat je je ogen niet van de weg af hoeft te halen. Wel zo veilig! En de passagiers achterin hebben ook niets te klagen. Laat je verleiden door 100% elegantie en een dynamische stijl bij het uitrustingsniveau Extreme: makkelijk schoon te maken Mircocloud TEP kunstlederen bekleding met koperbruine stiksels en reliëf van het Dacia-embleem, koperbruine voordeurstrips, achteruitrijcamera met beveiligingscamera, automatische airconditioning, handsfree toegangskaart en rubberen matten en voordeurdorpels met topografische motieven. En wil je het avontuur nog meer opzoeken, betreedt dan de onverharde wegen en geniet van de ingebouwde Extended Grip die de motoriek van de auto bevordert.

Handig voor elke rit

De Dacia Jogger biedt veel ruimte en veelzijdigheid dankzij de unieke kijk van Dacia. Hij heeft veel handige opbergvakken en biedt meer dan twintig liter opbergruimte voor dagelijks gebruik. Er zijn meer dan zestig manieren om de stoelen en laadruimte in te delen. Je kunt kiezen uit drie verschillende multimediasystemen en de nieuwste rijhulpmiddelen zorgen voor veiligheid en rust.

Kies voor verbinding

Maak verbinding op de manier die jij fijn vindt. De Dacia Jogger kan worden geleverd met drie multimediasystemen: Dacia Media Control is een ingebouwd multimediasysteem dat eenvoudig te bedienen is met je eigen smartphone als scherm. Media Display heeft een 8-inch touchscreen op het dashboard en Media Nav is daarbovenop nog eens voorzien van navigatie. Radio, muziek, Bluetooth® verbinding, USB, bellen, navigatie, spraakherkenning… Elk systeem biedt naast de essentiële functies veel extra’s. Zo behoren ook Android Auto™ en Apple CarPlay™ tot de mogelijkheden, terwijl Smartphone replicatie via een USB-kabel mogelijk gemaakt wordt. Geniet van de uitstekende geluidskwaliteit dankzij
de Arkamys®-audioweergave met 6 luidsprekers (afhankelijk van de versie).

*Afhankelijk van de versie.