Dacia Duster, ruime en robuuste SUV

De Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud. De zeer uitgesproken grille, opvallende lichtsignatuur en het design zijn echte eyecatchers. Van de dakrails tot de stalen of lichtmetalen wielen van 16- of 17-inch: ieder element toont aan dat het ontworpen is voor avontuur. Door de zijbeschermers en skidplates vóór en achter kan de Duster alle omstandigheden en wegen aan!

Rijden in de nieuwe Dacia Duster Bi-Fuel?

Dat is zorgeloos en schoner rijden op LPG en geld besparen op iedere gereden kilometer. Om het nog aantrekkelijker te maken kun je de Duster Bi-Fuel nu tijdelijk zelfs rijden met 5 jaar garantie! Alles wat je verwacht van een auto, maar dan voor een Dacia prijs.

Comfort op niveau

In de stad is de Dacia Duster niet te stoppen: de elektrische stuurbekrachtiging vergemakkelijkt het rijden, de Blind Spot Warning verhoogt de veiligheid en het optionele multi-view camerasysteem vereenvoudigt het in- en uitparkeren. Aan boord staan de automatisch in- en uitschakelende verlichting, en afhankelijk van de uitvoering airconditioning en het multimediasysteem Media Nav DAB+ tot uw beschikking. Het comfort binnenin mag er zijn: verstelbare stoelen, bekleding met verzorgde afwerking, en optionele Dacia handsfree card waarbij u de kaart niet uit uw broekzak hoeft te halen om de auto te openen… Over alles is nagedacht!

Bij Dacia ontwerpen we onze auto’s volgens een vaste formule: met een uitgesproken stijl, maar zonder tierlantijntjes, uitgerust met de betrouwbaarste techniek en tegen een ongekend lage prijs. In amper tien jaar hebben we een nieuwe norm gesteld en de automobielmarkt op zijn kop gezet. Ongelooflijk? Niet echt. Ons geheim? Een perfecte mix van eenvoud, transparantie en gulheid. Van het modellengamma tot en met de prijs en het onderhoud: bij Dacia is alles glashelder. Rijden in een Dacia is de zekerheid van de juiste keuze. Kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, design, comfort en vooral een aantrekkelijke prijs. Maar ook uzelf de mogelijkheid bieden in een nieuwe auto te rijden die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Met Dacia komt u waar u wilt en kunt u doen wat u wilt.

Bagageruimte voor al uw ideeën

De nieuwe Dacia Duster past zich aan al uw avonturen aan. Dankzij de grote modulariteit kan het interieur aan uw wensen en behoeften worden aangepast, zodat u kunt meenemen wat u nodig hebt voor een weekendje weg of een middagje winkelen. De meest spontane uitstapjes zijn mogelijk dankzij de inklapbare achterbank (1/3-2/3), de riante bagageruimte en de vele opbergruimten in de portieren, de achterzijde van de rugleuningen van de voorstoelen, onder de passagiersstoel én het dashboard.